Tabip-Sen: “Mesleki İtibarımızı Geri Kazanacağız! Ama’sı Yok”

“Önlüğümüze Çamur Bulaştırdınız, Yetmedi Kan Bulaştırdınız”

Hekimlerin hak ettikleri konuma gelene ve huzurlu çalışma ortamlarını elde edene kadar çalışacaklarını ve haklarını alacaklarını böylece hekimliğin onurunu, itibarını, hizmet alanların da emeklerine saygı ve güvenlerini, daha nitelikli sağlık hizmeti tesis edeceklerini belirten Tabip-Sen, “Önlüğümüze çamur bulaştırdınız, yetmedi kan bulaştırdınız. Mesleki itibarımızı geri kazanacağız. Ama’sı yok” dedi

 

 

Tabip-Sen Sahada..

Tabip-Sen, 17-18 Şubat ve 14-15-16 Mart tarihlerinde iş bıraktı. İş bırakma eylemlerinin amaç ve nedenlerini sıralayan Tabip-Sen, şu ifadeleri kullandı:

 

Yargıda Tabip-Sen

Sahada ve sosyal platformlarda desteğini meslektaşından esirgemeyen Tabip-Sen, hekimlere yapılan haksızlıklara tepkisini sadece sosyal medyada ve sahada göstermiyor. Haksızlığa karşı boyun eğmeyen Tabip-Sen‘in affı yok..

 

Geçtiğimiz aylarda Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesinde hamile sağlık çalışanını darbeden şahısları serbest bırakan Sulh Ceza Hakimi hakkında suç duyurusunda bulunan Tabip-Sen, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:  “Çam Sakura Şehir Hastanesinde hamile mesai arkadaşımızı darp edenleri yasalara aykırı olarak serbest bırakan Sulh Ceza Hakimi hakkında, TABİPSEN Genel Başkanı Dr.Av.Ahmet Erçek Hakimler Savcılar Kurulu’na suç duyurusunda bulunmuştur. Süreci sonuna kadar takipten vazgeçmeyeceğiz”

Exit mobile version