Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Üniversitemizde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’ın Ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2020 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle sözleşmeli personel alınacaktır.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR

BAŞVURU TAKVİMİ, BAŞVURU ADRESİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Başvuru Takvimi

İlan Yayım Tarihi 28 Aralık 2021

Başvuru Başlangıç Tarihi 28 Aralık 2021

Son Başvuru Tarihi 11 Ocak 2022 (Mesai Bitimi)

İlan Sonuç Tarihi 17 Ocak 2022

Sonuçların İlan Edileceği İnternet Sitesi https://personel.subu.edu.tr/

Başvuru Adresi ve İletişim Bilgileri

Son başvuru tarihi ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gündür. Adaylar ilan edilen kadrolardan ancak birine başvuru yapabilir, aynı ilan dönemi içinde birden fazla kadroya başvurusu bulunduğu tespit edilen adayların tüm başvuruları geçersiz sayılacaktır. Başvurular şahsen veya posta ile yapılacak olup süresi içinde yapılmayan ya da eksik belgeli yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır. (e-posta ile başvuru kabul edilmeyecektir). Postadaki gecikmelerden Üniversitemiz sorumlu değildir. Üniversitemiz sınav takviminde zorunlu hallerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar ve ilanın her aşamasını iptal edebilir.

Posta yoluyla başvuru yapacak olan adaylar “SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ ESENTEPE KAMPÜSÜ T2 BLOK REKTÖRLÜK BİNASI PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI ESENTEPE / SAKARYA” adresine evraklarını gönderecektir. Başvuru süreciyle ilgili irtibat bilgileri: 0 (264) 616 01 34 – 0 (264) 616 01 43 – personel@subu.edu.tr

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Müracaat Edecek Adaylardan İstenilen Belgeler;

DİĞER AÇIKLAMALAR VE ÖNEMLİ HUSUSLAR

YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrası ve 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar çerçevesinde, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın, genel şartlar ile pozisyonla ilgili aranan özel şartları taşıyan adaylar arasından 2020 yılına ait KPSS (B) grubu olmak üzere puan sıralaması esas alınmak suretiyle yerleştirme işlemi yapılacaktır.

Exit mobile version