Yüksek Takipçili İnstagram Sayfasından Doktorlara Sakandal Sözler

Geçtiğimiz günlerde Batman Beşiri Devlet Hastanesi’nin acil servisinde rahatsızlanan annesine müdahale edilirken dışarıya çıkarılmaya çalışılan E.B. (37) ile görevliler arasında arbede yaşandı. Sağlık çalışanlarına bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Sağlık çalışanlarına şiddetin dozu her geçen gün artarken Batman iline yönelik paylaşımlar yapan yüksek takipçili bir instagram sayfasının paylaşımında kullandığı sözler pes dedirtti. Şehit doktorumuz Ekrem Karakaya’nın henüz kırkı dahi çıkmamışken sağlık çalışanlarını hedef gösteren bu paylaşım kullanıcıların tepkisini topladı.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Tek başına olmanızın hiçbir fayda sağlamadığını gösteriyor”

Beşiri de olan olaydan sonra bana gelen mesajların çoğu sağlıkçılarla ilgili mesajların ana teması “ego”. Sayın sağlık çalışanlarımız yeryüzünde en kıymetli meslek doktorluk değildir her bir mesleğin kendi alanında değeri ve kıymeti vardır mesela sizin kullandığınız makinaların makine mühendisinin yapması sizin kullandığınız ilaçların kimya mühendisinin yapması sizin oturduğunuz hastanelerin inşaat mühendisinin yapması sizin kullandığınız yolların harita mühendisinin yapması yorgunluğumuza iyi gelen çayın Çaycının yapması odanızdaki ferahlığın sebebi temizlikçiden olması sizin tek başına olmanızın hiçbir fayda sağlamadığını gösteriyor onun için işinizi severek yapın vatandaş size saygı duysun birileri de çıkıp da size başka diyarlar göstermesin.”

 

Exit mobile version