Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi 220 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alacak

Resmi Gazete’nin 30 Ocak tarihli son sayısında Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü tarafından personel alım ilanı yayımlandı.

Üniversitemiz Rektörlüğü bağlı birimleri, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğünde giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (b) fıkrası uyarınca sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların” Ek 2. maddesinin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle 316 sözleşmeli personel alınacaktır.

GENEL ŞARTLAR ve AÇIKLAMALAR

Önlisans mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSS P93 puanı esas alınacaktır. Ortaöğretim mezunları için 2022 KPSS (B) grubu KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

NOT: Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin talepleri değerlendirilmeyecek, haklarında herhangi bir işlem yapılmış ise bu işlemler iptal edilecektir. Ayrıca, konusu suç teşkil eden hususlarda gerekli yasal yollara başvurulacaktır.

BAŞVURU YERİ ve ŞEKLİ

C- BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRİLMESİ VE SONUÇLARI

İlgili web adresi portalında (kişiye özel) kişiye yapılan bildirim tebliğ mahiyetinde olacağından ilgililere ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

BAŞVURU ESNASINDA SİSTEME YÜKLENECEK BELGELER

Adres : Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Zafer Sağlık Külliyesi A blok Dörtyol Mah. 2078 Sokak No: 3

AFYONKARAHİSAR

Bilgi için irtibat telefonu : 0 (272) 2463335/Dahili 42135/40320 Eposta adresi: personel@afsu.edu.tr

Exit mobile version