Hastaneden ‘İki Dakikada Bir Randevu’ İddialarına Yanıt

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Hastane yetkilileri, bahse konu iddiaların doğru olmadığını ve hastane bilgi yönetim sistemlerinde yaşanan bir sorun nedeniyle ortaya çıktığını aktardı.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi Başhekimliği, hastanelerinde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Hastanenin sosyal medya adresinden yapılan açıklamada; “Bazı sosyal medya mecralarında yer alan, hastanemizde iki dakikada bir muayene randevusu verildiği yönündeki iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu tür bir uygulamanın hastanemizde gerçekleşmesi mümkün değildir.” ifadelerine yer verildi.

Bahse konu açıklamanın devamında, ilgili görüntülerin hastane bilgi sisteminde yapılan bir güncelleme sırasında sehven iptal edilmiş randevuların yeniden ekrana yansıması sonucu ortaya çıktığı belirtilerek; “Merkezi Hekim Randevu Sistemi’nde yer alan gerçek randevularla bu görüntünün bir ilgisi bulunmamaktadır. Sorunu en kısa sürede çözmek adına hastane bilgi yönetim sistemlerimiz üzerinde çalışmalarımıza devam etmektedir.” denildi. (AA)

Exit mobile version