Avrupa, Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi İçin Türkiye’yi Seçiyor

Avrupa, Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi İçin Türkiye’yi Seçiyor; Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı, TOBB Uluslararası Sağlık Turizmi Sektör Meclisi, Sağlık İş Konseyi, Hollanda İş Konseyi ve Hizmet İhracatçılarının katkılarıyla 20-21 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında Amsterdam Avrupa’nın en büyük ticaret merkezindeki Postillion Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

 

Fuarın temel amacı, Türk sağlık profesyonellerini Hollanda’daki kuruluşlara tanıtmak ve ilgili ülkelerden sektör oyuncuları arasındaki ağları güçlendirerek hem Hollanda hem de Türkiye arasındaki işbirliği olanaklarını keşfetmektir. Fuara Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Operasyon Direktörü Sinem Çamur ile Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Grubu’nu temsilen Sağlık Turizmi Müdürü Ali Ramazanoğlu katıldı.

 

Avrupa Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Konusunda Türkiye’ye İnanıyor

Alanında yeniliklerin öncüsü olarak bilinen, Türkiye’de ve dünyada önemli yatırımlara imza atan Romatem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Sağlık Grubu, Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda Hollanda başta olmak üzere Avrupa ülkeleri için Türk medikal turizmini tanıttı. Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı.

 

Mud, Amsterdam Sağlık Turizmi Fuarı’nda deneyimlerini değerlendirdi; “Türkiye, uluslararası standartlarda sağlık hizmetleri, dünyanın her yerindeki en modern teknoloji ve donanımlı sağlık personeli ile sağlık turizminde dünyanın önde gelen destinasyonlarından biri haline geldi. Türkiye’nin dünyadaki bir diğer avantajı. Sağlık turizmi alanında Türk hekimlerine olan güvenimiz, sunduğumuz üstün hizmet sayesinde bu fuarda Türk hekimlerine olan güveni bir kez daha geri getirdi” dedi.

 

rehabilitasyon ve fizik tedavi i̇çin türkiye öncü merkez

 

Ayrıca sağlık turizmine odaklanan diğer turistik bölgelerin aksine, yıl boyunca yavaşlama olmadan var olan ve Türkiye için önemli bir katma değer sağlayan sektörlerden biri olan Çamur, “Geçmişte önemli olumlu gelişmeler görüyoruz. Türkiye 2017 yılından itibaren sağlık turizmi alanında ivme kazanmıştır.12 aydır faaliyette olan ve sezonluk olmayan bir işletmedir. Sağlık hizmetlerinin ve hastanelerin kalitesi hakkında bilgi sahibi olurken, Türkiye’de maliyetlerin karşılana bilirliği Her takvim yılı genişliyor ve ivme kazanıyoruz. Firmamız tek tip bir dağıtım programı yürütüyor ve her branşta yabancı ziyaretçi ağırlamakta, Romatem Fulya Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, Bursa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Kocaeli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi, İzmir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi konforlu bir şekilde ağırlama kapasitesine sahip olup özellikle yabancılar açısından bir cazibe merkezidir.” dedi.

Exit mobile version