ATV Kararını Değiştirdi! O Diziyi Tekrar Başlatıyor! Bozkır Arslan’ı Celaleddin Geri Dönüyor

ATV Kararını Değiştirdi! O Diziyi Tekrar Başlatıyor! Bozkır Arslan’ı Celaleddin Geri Dönüyor

ATV ekranlarında yayınlanan ve seyirci ilgisizliği yüzünden yarıda kalan Bozkır Arslan’ı Celaleddin dizisinden yeni haber geldi. Birinci sezonunda 13 bölümü çekilen ancak 7 bölümü yayınlanan projenin yapımcısının ikinci sezon için hazırlıklara başladığı haberi duyuldu.

 

İkinci Sezon Çekimleri Başladı

 

Bozkır Arslan’ı Celaleddin birçok başarılı projenin arkasında yer alan Bozdağ yapımın dizisiydi. Türkiye ve Özbekistan için hazırlanan proje ülkemizde fazla ilgi görmedi. Türk ve Özbek oyunculardan oluşan kadrosuyla ilgi görmesi beklenen Bozkır Arslan’ı Celaleddin’in birinci sezonu ülkemizde yarıda kalmıştı. 13 bölüm olarak hazırlanan birinci sezon için yapılan anlaşma seyirci ilgisizliği yüzünden devam edemedi. Yapımcı şirketten yapılan açıklamadan Özbekistan için ikinci sezonun çekimlerine başlanacağı ifade edildi.

Başrolünde Emre Kıvılcım’ın yer alacağı Bozkır Arslan’ı Celaleddin dizisinde ikinci sezon için birçok başarılı isim ile anlaşıldı. ATV ekranlarında yayınlanan Destan dizisinde yer alan başarılı oyuncu Osman Albayrak’ ın ikinci sezonda projeye katılacağı açıklandı. 1977 doğumlu olan oyuncu 2003 yılından beri aktif olarak ekranlarda yer alıyor. Son olarak Destan dizisinde başarılı bir iş çıkaran Osman Albayrak’ ın Bozkır Arslan’ı Celaleddin projesiyle al sıkıştığı açıklandı.

 

Harzemşah Hükümdarı Celaleddin

 

ATV ekranlarında büyük umutlarla başlayan Bozkır Arslan’ı Celaleddin projesi aldığı reyting sonuçlarından dolayı birinci sezonu tamamlayamadı. Türk oyuncuların dışında Özbek oyuncularında kadrosunda yer aldığı projenin ikinci sezonu için yapılan hazırlıklar kulislerden gelen haberler arasında yer aldı. Harzemşah Hükümdarı Celaleddin’in hayatına odaklanan projede birçok başarılı isim yer alıyor. Celaleddin karakterinin ise yeniden Emre Kıvılcım’a verileceği açıklandı.

Türk ve Özbek oyunculardan oluşan kadrosuyla ses getirmesi öngörülen Bozkır Arslan’ı Celaleddin projesinin Türkiye’deki kanallarla herhangi bir anlaşması bulunmuyor. Birinci sezonu ATV ekranlarında başlayan proje bitmeden yayından kaldırılmıştı. İkinci sezon için herhangi bir Türk kanalıyla anlaşması bulunmayan projenin Özbekistan için hazırlanacağı ifade edildi. İlerleyen zamanlarda dijital platformlarla olası bir anlaşma gerçekleşmezse Bozkır Arslanı Celaleddin sadece Özbekistan’da yayınlanacaktır. Güçlü bir kadro oluşturan ve sete çıktığı ifade edilen Bozkır Arslan’ı Celaleddin dizisi ile ilgili başka bir açıklama yapılmadığı görüldü.

Exit mobile version